Kestopinnoite

Pitkäaikainen suoja autollesi

Silver Seal nano 2K ja Silver One kestopinnoitteet eivät vaadi mitään erityistä hoitoa. Ainoastaan ensimmäisen 2 viikon aikana tulee välttää pesua voimakkailla kemikaaleilla, vesipesu voidaan suorittaa. (kovettumisaika)

Silver pinnoitteiden ominaisuuksiin kuuluu hyvä kemikaalien sietokyky. Käsittely suoritetaan osittain koneellisesti sitä varten suunnitellulla laitteella. Käsittelystä annetaan kirjallinen takuutodistus ja hoito-ohjeet.

Jatkokäsittely / tarkastus vuoden jälkeen pinnoituksesta.

Silver Seal Nano 2K

Silver Seal Nano 2K on 2-komponenttinen pinnoiteaine, jonka tarkoituksena on varmistaa maksimaalinen suoja. Valmistuksessa on hyödynnetty uusinta nanotekniikkaa. Tuote suojaa lakkapintaa UV-valon, maantiesuolan, hapettumisen, kemikaalien, yms. vaikutuksilta. Silver Seal Nano 2K auttaa pitämään lakkapinnan kirkkaana erittäin pitkäaikaisesti ja se on kehitetty kestämään pohjoisen rankkoja sääolosuhteita.

Nano 2K on tarkoitettu yli vuoden vanhoille autolle. Käsittelyn kestoikä 3 vuotta.

Silver ONE

Silver One antaa erittäin pitkäkestoisen ja vahvan suojan lakkapinnoille joka estää ulkopuolisten tekijöiden kuten UV-valon, tiesuolan, liuotusaineiden ja kosteudesta johtuvan hapettumisen aiheuttamat haittavaikutukset lakkapinnalle. Tuote antaa lakkapinnan hengittää ja soveltuu siksi myös uusille ja juuri uudelleen lakatuille ajoneuvoille joiden lakkapinta ei ole vielä täysin kovettunut.

Silver One soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisillä lakka- ja maalipinnoilla mukaan lukien gelcoat ja antaa tehokkaan suojan normaaleissa käyttöolosuhteissa / hoidolla kestäen aina 12 - 15 kuukautta.

Kenotek Kenolon Ceramic Shield

Kenolon Ceramic Shield V1 on SiO2(piioksidi) pohjainen premium-luokan pinnoite. Se on suunniteltu vastaamaan korkeimpia ammatillisia vaatimuksia.

Sen ainutlaatuinen koostumus se tekee maalipinnasta vähemmän naarmuuntuvan ja ylläpidon kannalta paljon helpomman. Sen on erittäin vastustuskykyinen säälle ja monille kemikaaleille.

Kun perinteinen vahat ja kiilloitusaineet ovat verrattain alttiina vahvasti emäksisille puhdistusaineille ja mekaaniselle kitkalle, Kenolon Ceramic Shield ylläpitää optimaalisen vaikutuksen kuukausia. Se kovettuu maalipinta enintään 9 tunnissa.

Koostumus ehkäisee mahdollisia naarmuja ja alentaa korirakenteen kuormitusta. Asianmukaisella hoidolla tämä pinnoite voi helposti tarjota yli 3 vuotta kestävän suojauksen.