Rengastyöt

Rengastyöt

Continental

Turvallisuutta

Rengastyöt, myynti sekä säilytys! 

NOKIA  CONTINENTAL  HANKOOK  BARUM   AEOLUS 

IceContact™ 2

 

Tekniikan Maailman Testimenestyjä 17/2017.

Continentalin IceContactTM 2 sai ainoana viisi tähteä Tekniikan Maailman talvirengasvertailussa. Testin mukaan renkaan jääpito on erinomainen, se on helppo ajettava ja ohjautuu loogisesti ääritilanteissa jäisillä teillä. Lumisilla tienpinnoilla ajettavuus on rauhallinen ja jarrutuspito on hieno. Ylivoimainen jääpito yhdistettynä lyhyempiin jarrutusmatkoihin, 50% enemmän nastoja. Erityisen nastojen pinnoitus- ja kiinnitysprosessin ansiosta nasta on aina oikeassa asennossa jäähän nähden.

Hankook Winter I´Pike


Täysin uudenlainen nastarengas erinomaisilla lumi-ja jääominaisuuksilla Suomen talveen. Hankook Winter i*Pike RS W419 -nastarengas on uusi huippu-uutuus pohjoiseen talveen, jonka innovatiiviset ratkaisut näkyvät ja tuntuvat arkisessa käytössä. Rengas on kehitetty suoriutumaan vaikeissakin talvisissa olosuhteissa uusien huipputeknisten ominaisuuksiensa avulla. Uutuus edustaa nykypäivän talviturvallisuutta, jossa yhdistyvät äärimmäinen pito sekä ajomukavuus.

ContiVikingContact™ 6

Tekniikan Maailman TESTIVOITTAJA 17/2017. Tuulilasin TESTIVOITTAJA 13/2016

Huippuunsa viritetty kitkarengas Continentalilta. Lyhyemmät jarrutusmatkat sekä jäällä että kuivalla ja märällä asfaltilla. Erinomainen pito sekä jäällä, että lumella. Vakaa ajettavuus ja erinomaiset käsitelyominaisuudet myös kuivalla asfaltilla.

Hankook Winter I´CEPT IZ

Parasta suorituskykyä jäällä ja lumella. Surround 3D-urat tarjoavat parhaan pidon jäisillä teillä ja säilyttää tasaisuudeb äärimmäisen alhaisissa lämpötiloissa. Tämä rengas auttaa voittamaan talviajon pelkoja.

 

KYSY TARJOUS!

CONTINENTAL

Continental IceContact™ 2

Continentalin uusi premium luokan nastarengas henkilöautoihin sekä katumaastureihin. IceContact™ 2 tarjoaa erinomaista suorituskykyä suomalaisiin talviolosuhteisiin. 

HANKOOK

Hankook Winter i*Pike RS W419

Hankookin uusi nastoitettu Premium-luokan nastarengas henkilöautoihin. Renkaan kehitystyössä on keskitytty niin itse renkaaseen kuin myös nastaan ja nastojen sijoitukseen renkaassa.

VANTEET

Tarjoamme vanteita mm. seuraavilta maahantuojilta:

SpecialFälgar > Mallisto > Soveltuvuustaulukko
Örum  > Mallisto

KYSY TARJOUS!

Valikoimastamme löytyy laadukkaat renkaat luotettavilta valmistajilta.

Päärengasmerkkejämme ovat Continental, Hankook sekä Nokian Renkaat, mutta voimme toimittaa myös muita laadukkaita merkkejä.

Kaiken kattava rengassäilytys on myös osa palveluamme!