Shining Center Oy

Shining Center on perustettu vuonna 1993.

Toimintamallimme on ollut alusta lähtien tarjota parasta palvelua ja korkeatasoista laatua kaikilla osa-alueilla. Mielestämme olemme sen pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme. Ainakin palautteen ja asiakasmäärän kasvun perusteella.

Aloitimme toimintamme Hotelli Scandic:in alakerrassa Kilossa.Tarjosimme yksityis- ja yritysasiakkaille pesu - ja puhdistuspalveluja sekä kiillotuksia ja vahauksia. Muutama vuosi myöhemmin laajensimme palveluja ja aloimme tarjoamaan rengaspalveluita ja lasien tummennuksia. Toimivan ja määrätietoisen yhteistyön kautta päätimme laajentaa yrityksemme palveluita,jolloin sen hetkiset toimitilat jäivät pieneksi.

Vuoden 2002 lopussa muutimme Suomenojalle Rusthollarinkadulle. Suurempien tilojen ansiosta pystyimme parantamaan palvelua rengassäilytyksen osalta. Myös lasinvaihdot ja lasinkorjaukset lisättiin palveluihin kaikkien muiden palveluiden pysyessä ennallaan.

Muutimme Espoon Tontunmäkeen vuonna 2007 Lokakuussa 2014 Shining Center vaihtoi nimensä Espoon Auto- ja Rengaspalveluksi. Toiminnan laajentuessa muutimmei kesäkuussa 2015 Espoon Finnoonniitylle osoitteeseen Finnoonniitynkuja 3. Nykyisten tilojen avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja lähellä olevia isoja autoliikkeitä, sekä yrityksiä entistä paremmin.

Toinen toimipisteemme avattiin Elokuussa 2015 Helsingin Tikkurilaan osoitteessa Aamuruskontie 6, 00750 Helsinki. Siellä tehdään muuten samoja asioita, mutta rengasmyyntiä siellä ei ole ainakaan toistaiseksi. Henkilöitä siellä toimii tällä hetkellä 4. 

Yrityksemme kantavia voimavaroja vuosien varrella on ollut laadukas ja ammattitaitoinen työjälkemme, josta emme tule tinkimään, alan kovasta kilpailusta huolimatta.

Pitkä, antoisa ja määrätietoinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaavat korkealaatuisen ja ammattitaitoisen työryhmän ja palvelutason säilymisen.

Tällä hetkellä teitä on palvelemassa 8 henkilöä.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat!

Terveisin

Toimitusjohtaja Risto Vattulainen